OK

Synshal Roskilde

Om du kommer fra Roskilde, Lejre eller Hvalsø er der ikke langt til vores synshal, hvor vi udfører de fleste former for bilsyn. Vi er en lille lokal synshal ikke langt fra Roskilde med to "bilinspektører", der med smil på læben udfører bilsyn, fx periodesyn. Vi har kapacitet til 40 biler om dagen og forsøger altid at levere den bedste service og kompetent vejledning.

Book tid online eller ring og få en tid til bilsyn på telefon46 49 19 10. Du kan også komme forbi uden tidsbestilling i vores drive-in.

Bilsyn Roskilde

Vi foretager:

  • Syn af alle køretøjer under 3.500 kg
  • Syn af motorcykler
  • Syn af campingvogne og trailere

Vi udfører periodesyn, registreringssyn og toldsyn nær Roskilde, Hvalsø og Lejre.

Hvad er et periodesyn

Et periodesyn er en konkret gennemgang og kontrol af dit køretøj i forhold til færdselssikkerhed og miljøet, der foretages i en synshal. Det er Trafikstyrelsen, der indkalder køretøjer til periodesyn.

Har du en almindelig personbil under 3.500 kg, skal du som hovedregel til syn hvert andet år. Den første indkaldelse modtager du fire år efter første registrering.

Ved et periodesyn i synshal kontrolleres færdselssikkerhedsmæssige og miljømæssige forhold. De færdselssikkerhedsmæssige forhold er fx sådan noget som kontrol af styreapparat, bremser, lygter, signalapparat, reflekser og bærende dele, der igen omfatter fx hjulophæng, støddæmpere og dæk. De miljømæssige forhold er fx sådan noget som kontrol af røg, kulilte samt støj.

Bilsyn tæt på dig

Vores synshal ligger tæt på Roskilde og ikke langt fra Lejre og Hvalsø. Book en tid online, ring og få en tid eller kom forbi til bilsyn uden tidsbestilling.